JIJ FIETST TOCH ZEKER MEE VOOR EEN ANDER?

  • Je wilt een onvergetelijke ervaring die medewerkers of clubleden met elkaar verbindt.
  • Je wilt een uitdaging die een stevige portie ambiance geeft op de werkvloer of in de club.
  • Je wilt een mythische teambuilding die een positieve dynamiek teweeg brengt.
  • Maar vooral, je levert een inspanning voor het goede doel.

Spreekt jou dit aan? Doe dan mee! Met ‘nousventoux2020.nl’ maak je niet alleen fietsgeschiedenis, maar maak je het verschil voor het goede doel.

Wat mag je verwachten?

Afzien, zweten en ongelofelijk veel plezier maken. Met ‘nousventoux2020.nl’ veroveren we samen de meest mythische berg  van Frankrijk. Wanneer je sámen tot het uiterste gaat om iets voor een ander te doen. Dát is uitdagend en uniek. Een beleving die jij nooit zult vergeten!

Wat is ‘nousventoux2020.nl’? Voor welke goede doelen fiets je ? Hoe gaat het eraan toe?

Nousventoux2020.nl is een stichting wiens missie is om ieder kind te laten meedoen. Tevens zet deze stichting zich in voor meer aandacht, meer geld en zodoende ook meer onderzoek naar ernstige ziektes, taaislijmziekte en kanker. Nousventoux2020.nl zal je uitnodigen om te fietsen voor 4 goede doelen:

  • JOHAN CRUYFF FOUNDATION
  • NCFS
  • METAKIDS
  • KANKERONDERZOEKFONDS LIMBURG

Eenieder die zich bij nousventoux2020.nl heeft ingeschreven voor het evenement in Zuid-Frankrijk op zaterdag 20 juni 2020 krijgt een gratis toegangsbewijs (+ 4 consumptiebonnen) voor de feestavond op vrijdag 24 april 2020 in Kasteel Hoensbroek. Er zijn dan optredens van bekende Limburgse artiesten: trompettist Piet Knarren, Lotte Walda, Kölsch Platt, Sjoerd Mertens en voor Oranje: nousventoux2020.nl.
Op deze avond zal door Jo Schreurs, organisator van het event in Zuid-Frankrijk, uitleg gegeven worden hoe jij het  huzarenstukje, de beklimming van de Mont Ventoux, aan moet pakken.

Met vriendelijke groet,

Wiel Ladeur (secretaris van nousventoux2020.nl)
Website: www.nousventoux2020.nl
Mail: info@nousventoux2020.nl
Mobiel: 06 330 42 987